Een perfecte glimlach in slechts 3 stappen.

Het is afgelopen met hoge prijzen en lange wachttijden. Die stralende glimlach krijg je met onze op maat gemaakte onzichtbare beugels. Wij leveren de beugels aan huis en dit voor 65% goedkoper dan elders.

Het Franksmile stappenplan

Hoe werkt het?

Maak een afdruk en stuur hem op

STAP 1

Maak een afdruk en stuur hem op

Het afdrukpakket van € 99 bevat alles wat je nodig hebt om ons de beste tandafdrukken op te sturen. Maak de afdrukken bij je thuis, stuur ze naar ons toe en onze tandartsen ontwerpen een op maat gemaakt behandelingsplan.

Bekijk je nieuwe glimlach

STAP 2

Bekijk je nieuwe glimlach

Je ontvangt een door de computer gegenereerde simulatie die laat zien hoe je glimlach eruit zal zien na 6 maanden. Onze prijzen zijn even transparant als onze beugels: betaal vooraf € 1799 of betaal gespreid vanaf € 59,14 per maand.

Op maat gemaakte beugels aan huis geleverd

STAP 3

Op maat gemaakte beugels aan huis geleverd

Als je tevreden bent met je behandelplan, sturen wij al je aligners samen in 1 doos naar je op. Bij je alignment-pakket voegen wij eveneens een bijbehorende set retainers om je glimlach te behouden. Ons team van tandartsen staat tot je beschikking om eventuele vragen met betrekking tot nazorg te beantwoorden.

De waarden van Franksmile

Franksmile biedt dezelfde kwaliteit en gepersonaliseerde behandeling die je zou verwachten bij de gebruikelijke dure beugels, zonder verspilde uren in de tandartspraktijk. Alle Franksmile-beugels worden op afstand voorgeschreven en begeleid door onze erkende tandartsen .

Onze transparante beugels voldoen aan alle industrienormen, zijn eenvoudig te dragen, kosten tot 65% minder dan de traditionele gebitscorrigerende producten en worden aan huis geleverd.

De perfecte glimlach die je zelfvertrouwen boost, moet betaalbaar zijn. Daarom bieden wij zowel de optie om gespreid te betalen of te betalen in één enkele vooruitbetaling. In beide gevallen betaal je nog steeds minder dan elders.

Zodra de behandeling voltooid is, is het belangrijk om een retainer te dragen om je nieuwe glimlach te behouden. Daarom schenken we een bijhorende retainer na de voltooiing van de behandeling.

De klantenservice bestaat uit mensen die werken op ons hoofdkantoor in Berlijn. Geen geautomatiseerde dienstverlening, maar vertegenwoordigers die erop uit zijn je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk een voorbeeld van je nieuwe glimlach

Na de ontvangst en hieropvolgende analyse ontwerpen onze tandartsen een unieke voor-en-na-simulatie. Je ontvangt een individuele behandelingstijdlijn, die toont hoe je glimlach zal veranderen.

Onzichtbaar Betaalbaar Op maat gemaakt

Metalen beugel
Traditionele transparante beugels
Franksmile aligners
Begeleiding door tandarts
Volledig transparant
Geen praktijkbezoeken
Gepersonaliseerde digitale preview van de resultaten
7 dagen per week klantenservice
Gegarandeerd vrij van BPA en ftalaat

Krijg de glimlach die je verdient.